Acasă Recenzii Revizuirea irigatorului oral Revyline RL 900

Revizuirea irigatorului oral Revyline RL 900

Compania rusă Revyline produce produse dentare sub egida Universității Pedagogice de Stat din Moscova numită după I.M. Sechenov. Irigatorii acestui brand se află în primele 3 vânzări din țară. Astăzi centrul atenției mele este irigatorul staționar Revyline RL 900. Mai departe, în recenzie, vă voi spune în detaliu despre design și funcționalitate și, de asemenea, pe baza recenziilor utilizatorilor, voi face o opinie de specialitate despre acest model.

Aspect

Irigatorul este un model staționar, prin urmare, este format dintr-un corp tradițional și un mâner. Construcția din plastic alb arată solid, simplu și elegant în același timp. Un detaliu interesant atrage imediat atenția: nu există controale obișnuite asupra carcasei. Se pare că inginerii de proces i-au transferat pe mânerul dispozitivului, iar această soluție trebuie considerată convenabilă și logică.

Irigatorul este acționat cu un singur gest: pur și simplu comutați butoanele cu aceeași mână care ține mânerul. Apropo, există doar trei butoane. Acest lucru face ca lucrul cu irigatorul să fie foarte ușor și aproape automat. Nu este nevoie să fiți distras de controalele inutile, să căutați modul dorit etc.

Un alt „truc”: ​​rezervorul pentru lichid este situat în corpul însuși și acest lucru, desigur, distinge RL 900 de modelele mai clasice cu rezervor deschis. Acest lucru nu afectează în niciun fel funcționalitatea: este doar o astfel de soluție estetică de la creatorii RL 900. Sunt puțin sceptic în privința asta, voi explica de ce puțin mai târziu.

Nu pot să nu observ comoditatea de a fixa mânerul pe corp: acesta se atașează ușor și fiabil de el într-o singură mișcare, nu este nevoie să îl introduceți de fiecare dată în canelurile speciale ale suportului. Nu cea mai inovatoare descoperire, ci ergonomică.

Ei bine, picioarele de aspirație din silicon sunt un element foarte util pentru suprafețele umede ale băii. Puteți fi sigur că dispozitivul nu va aluneca și va ateriza pe podea în cel mai nepotrivit moment.

Specificații

 • Nivelul minim de presiune a fluidului este de 140 kPa;
 • Nivelul maxim de presiune a fluidului - 860 kPa;
 • Frecvența de ondulare - până la 1.500 pe minut;
 • Niveluri de presiune - 10;
 • Volumul rezervorului de lichid este de 600 ml;
 • Alimentare - de la o rețea de curent alternativ 100 - 240V, 50/60 Hz;
 • Greutate - 870 gr;
 • Garanția este de 2 ani.

Funcţional

Să trecem la, probabil, partea principală. Ce poate face irigatorul Revyline RL 900 și de ce colectează feedback pozitiv de la clienți?

Cel mai important lucru este că dispozitivul face o treabă excelentă în îndeplinirea sarcinilor sale directe: un jet subțire pulsativ curăță în mod eficient microparticulele și placa alimentară din spațiile mezhubale, buzunarele parodontale, părțile și ansamblurile aparatelor dentare și alte structuri ortodontice - într-un cuvânt, unde este imposibil să se ajungă cu o periuță de dinți.

Cei care au probleme cu gingiile beneficiază foarte mult: în timpul irigării, are loc nu doar curățarea lor, ci și masajul, care stimulează circulația sângelui și microcirculația în țesuturi. Drept urmare, gingiile sunt vizibil mai puternice și mai sănătoase la scurt timp după utilizarea irigatorului.

Acest rezultat este asigurat, printre altele, datorită unei game largi de moduri. Revyline RL 900 are până la 10 dintre ele, ceea ce vă permite să alegeți nivelul de putere care vă este confortabil. Apropo, irigatorul maxim „aleargă” la 800 kPa, este foarte mult!

Mai mult, dacă tocmai începeți cu un irigator, medicii stomatologi vă sfătuiesc să începeți cu un nivel minim de presiune a fluidului, astfel încât să nu deteriorați gingiile și să le acordați timp pentru a se obișnui cu procedura de irigare.

Modul selectat folosind butoanele de pe mâner este afișat pe afișajul montat în carcasa dispozitivului. Foarte clar. În ceea ce privește setul complet de duze, acestea sunt prezentate în toate tipurile de varietate, dar mai multe despre asta mai jos.

Echipament

 • Unitatea principală de irigator;
 • Duze standard pentru utilizare regulată - 3 buc .;
 • Fixare cu peri pentru curățarea implanturilor, podurilor, coroanelor;
 • Varf parodontal cu varf de cauciuc pentru curatarea buzunarelor gingivale;
 • Atașament ortodontic pentru îngrijirea aparatelor dentare și a altor sisteme;
 • Duză pentru curățarea suprafeței limbii;
 • Instrucțiuni

După cum putem vedea, există duze pentru toate cazurile dentare pentru irigator, astfel încât fiecare să găsească ceea ce are nevoie.

Duzele se încadrează confortabil în cutia pentru creioane, care servește și ca capac al rezervorului - un alt plus pentru dezvoltatorii Revyline RL 900 pentru atenție și îngrijire a clienților.

Dezavantaje și avantaje

Deoarece modelul este staționar, nu îl puteți numi compact, dar aceasta este o caracteristică a tuturor irigatoarelor de acest tip.

Decizia de a muta rezervorul în caz mi se pare oarecum controversată: la urma urmei, este mai convenabil să vezi nivelul lichidului într-un rezervor deschis. Aici poate fi evaluat doar prin „fereastră”.

În afară de defectele minore, Revyline RL 900 este un model puternic, funcțional, modern, cu un set excelent de accesorii și un preț rezonabil.

Apropo, garanția pentru irigator este de 2 ani, ceea ce asigură eliminarea rapidă și gratuită a problemelor ipotetice.

41 0

Adauga un comentariu

Cum să alegi

Recenzii

Reparații