Acasă Recenzii Revizuire a fierului de călcat Morphy Richards Turbosteam Pro Electronic 303125

Revizuire a fierului de călcat Morphy Richards Turbosteam Pro Electronic 303125

Morphy Richards Turbosteam Pro Electronic 303125

Procesul de alegere a fierului de călcat devine din ce în ce mai dificil în fiecare an: apar noi producători necunoscuți, apar cunoștințe complexe și ofertele avantajoase orbesc. Printre modelele celui mai vechi brand britanic Morphy Richards, există atât generatoare de abur cu drepturi depline, cât și fiare de călcat cu caracteristici îmbunătățite. Fierul de călcat Turbosteam Pro Electronic 303125 este doar unul dintre acestea din urmă, să aruncăm o privire mai atentă asupra acestuia.

Control digital

 Control digital

Primul lucru care vă atrage atenția este designul luminos și modern al dispozitivului. Culorile închise cu detalii contrastante sunt cele mai potrivite pentru panoul de control digital distinctiv al Turbosteam Pro Electronic 303125. Dezvoltatorii au înlocuit releul obișnuit cu o scală cu o descriere a modurilor și un buton de selecție. Apropo, există doar patru moduri. Ca de obicei, gradul de încălzire este determinat de tipul de țesătură: nailon și mătase, lână și poliester, bumbac și cel mai puternic decor pentru lenjerie. În ciuda faptului că există dispozitive cu selecție automată a temperaturii, este încă convenabil pentru mulți să se adapteze, încălzind singură talpa. În acest fel puteți fi siguri că țesătura va fi călcată eficient.

Alimentarea continuă cu abur este de 55 g / min. Creștere puternică a aburului - 200 g / min. Este nevoie de un boost de abur pentru a netezi rapid și ușor o cută încăpățânată sau o țesătură groasă. O altă funcție esențială pentru orice fier modern este oprirea automată. Dispozitivul nu mai funcționează după 1 minut. stând pe călcâi și 8 min. - pe talpă.

Caracteristici unice și performanță îmbunătățită

Caracteristici unice și performanță îmbunătățită

Producătorii susțin performanțe îmbunătățite ale dispozitivului și înseamnă în primul rând puterea de 3100 wați. Conform standardelor generale, acesta este un indicator foarte ridicat și este responsabil pentru viteza de încălzire și formarea aburului. Dispozitivul este foarte rapid gata de utilizare, iar trecerea de la modul la modul durează câteva secunde.

Aburire verticală

Pentru călcat cât mai mult posibil fără reumplere, este prevăzut un rezervor mare de 400 ml. În plus, puteți călca lucrurile direct pe umeraș. Aburirea verticală este un alt plus al Turbosteam Pro Electronic 303125. Pentru a utiliza această funcție a fost convenabil indiferent de proximitatea prizei sau de lungimea materialului, producătorii special echipând dispozitivul cu un cablu lung de trei metri.

Calcat perfect

Calcat perfect

Pentru a beneficia la maximum de efectul abur, Morphy Richards a dezvoltat un design special al talpii exterioare. În plus față de ceramica cu acoperire sidefată, perforația tălpii oferă și o alunecare ușoară. Tehnologia Tri-Zone a împărțit-o în trei părți cu funcții diferite. Talpa intermediară creează o pernă de abur pentru o alunecare ușoară. Nasul ascuțit este conceput pentru pliuri mici și denivelări, iar placa de contrapresiune previne re-încrețirea.

Și, desigur, pentru orice dispozitiv care funcționează cu apă, aveți nevoie de protecție împotriva calcarului. Când trece aburul, depune cantități pe piese și afectează calitatea călcării. Pentru a împiedica acest lucru să strice fierul de călcat din timp, un sistem de autocurățare este încorporat în Turbosteam Pro Electronic 303125. Este suficient să rulați acest proces în mod regulat pentru ca dispozitivul să funcționeze mult timp și eficient.

 

Ieșire

Vorbind despre Turbosteam Pro Electronic 303125, trebuie remarcat faptul că va fi relevant nu numai anul acesta.Puterea mare (3100 W) și creșterea completă a aburului în fier (200 g / min) sunt o garanție că funcțiile sale vor fi legate de tehnologiile moderne pentru o lungă perioadă de timp. Rezervorul de apă extra mare, cablul extra lung, talpa specială și sistemul de autocurățare sunt proiectate special pentru călcatul confortabil. De asemenea, unul dintre avantaje trebuie remarcat garanția de doi ani pe care o oferă Morphy Richards. Ca orice alt model al acestei companii, fierele de călcat sunt testate pentru toate funcțiile din fabrici înainte de a fi puse în vânzare.

39 0

Adauga un comentariu

Cum să alegi

Recenzii

Reparații