Acasă Recenzii Recenzie a robotului aspirator Samsung VR05R5050WK

Recenzie a robotului aspirator Samsung VR05R5050WK

Samsung VR05R5050WK este o noutate a cunoscutului producător Samsung, primul din linia de probe pentru curățarea complexă cu combinația de curățare umedă și uscată a oricărui înveliș de podea. Modelul este echipat cu navigație modernă, calitate ridicată a construcției, durata de viață a bateriei și o varietate de moduri de curățare. Am analizat capacitățile și funcționalitatea tehnică, am analizat avantajele și dezavantajele unui aspirator robot pentru 20 de mii de ruble.

baner_ali_white

Aspect

Samsung VR05R5050WK

Samsung VR05R5050WK - un model cu un design modern, formă rotundă tradițională, cu două perii laterale. Disponibil în negru și gri.

Panoul superior are un singur buton de pornire și pauză. Restul controlului are loc prin telecomandă sau o aplicație mobilă. În partea de jos a carcasei există o inscripție Samsung proprietară. Există un compartiment pentru container și un întrerupător de alimentare sub capacul recipientului pentru praf. O bară de protecție cu arc cu senzori IR încorporați este situată în jurul perimetrului, care protejează împotriva coliziunilor cu alte obiecte și obstacole.

În panoul de jos:

 • în centru - un bloc cu o perie turbo principală;
 • pe laterale - antrenarea roților mari;
 • în fața blocului de lucru - compartimentul bateriei;
 • perii frontale, role rotative, borne pentru reîncărcare;
 • în partea din spate - partea inferioară a compartimentului pentru apă cu o rolă de sprijin suplimentară, un capac pentru scurgerea apei prin care se udă microfibra pentru curățarea umedă;
 • în față și în lateral - senzori de diferență de înălțime.

Dimensiuni - 340 × 340 × 85 mm. Greutate - 3 kg.

Echipament

Samsung VR05R5050WK

Aspiratorul vine într-o cutie de carton cu mânere pentru transport ușor. Ambalajul prezintă un model cu scurte caracteristici funcționale și tehnice. Toate piesele necesare și consumabilele de rezervă sunt incluse standard, cu excepția peretelui virtual. Setul standard de livrare include:

 1. Aspirator robot.
 2. Baza de încărcare.
 3. Cablu de alimentare.
 4. Rezervor de apă.
 5. Telecomandă cu baterii AAA.
 6. Două perechi de perii laterale.
 7. Filtru de rezervă.
 8. Duza de curățare umedă.
 9. Două cârpe din microfibră.
 10. Instrument de curățare.
 11. Card de garantie.
 12. Manualul utilizatorului.

Funcționalitate

Samsung VR05R5050WK

Modelul "2 în 1" - efectuează simultan curățare uscată și umedă. Viteza de curățare - 0,32 m / sec. Consumul maxim de energie este de 55 W. Sistem inteligent de senzori. Sistemul Smart Sensing include un giroscop care controlează mișcarea dispozitivului. Senzorul anti-coliziune reduce viteza de mișcare, Anti-drop notifică la apropierea scărilor.

4 moduri de operare:

 1. Auto / Aleatoriu (aleatoriu) - mișcare haotică de la un obstacol la altul până când bateria este complet descărcată.
 2. Zig-Zag (zigzag) - curățarea spațiului cu mișcări în zig-zag.
 3. Marginea - Conduceți de-a lungul obstacolelor de margine pentru o curățare aprofundată.
 4. Spot (local) - curățare în spirală a unui pătrat de 1,5 × 1,5 m.

În modul de planificare, puteți configura mai multe setări în același timp, puteți programa curățarea și, la ora stabilită, aspiratorul va începe să funcționeze automat. Modelul alege automat cel mai bun mod de a curăța spațiul.

Control - de la o telecomandă sau o aplicație mobilă prin Wi-Fi. Datorită aplicației, puteți porni sau opri dispozitivul, puteți selecta un mod, puteți regla puterea de aspirație, puteți controla viteza de curățare și consumul de apă.

baner_ali_white

Avantaje și dezavantaje

Beneficii:

 • design elegant;
 • acumulator voluminos;
 • autonomie;
 • curățare umedă și uscată;
 • înălțimea redusă a corpului;
 • control convenabil de pe un smartphone;
 • garanție și service.

Dezavantaje:

 • cantitate mică de colector de praf;
 • prețul mediu;
 • nici un perete virtual;
 • nivel ridicat de zgomot.

Verdict

Cea mai bună soluție pentru dezvoltatori 2019. Principalele sale avantaje sunt executarea simultană a curățării uscate și umede, autonomie (o singură încărcare este suficientă pentru 150 de minute de lucru). Acest aspirator inteligent este destinat curățării unui apartament cu mai multe camere. O alegere bună în ceea ce privește raportul calitate-preț. Analogi - iLife A9s, Genio Deluxe 500, Xiaomi Mijia Sweeping Robot 1C.

1097 0

Adauga un comentariu

Cum să alegi

Recenzii

Reparații